• Nowe posty
  • Posty bez odpowiedzi
  • Kto jest online
  • Online jest 1 użytkownik :: 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 1 gość (wg danych z ostatnich 5 minut)
  • Najwięcej użytkowników (921) było online 18 lutego 2017, 10:31
  • Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

Stopem z Krakowa nad Jezioro Solińskie

Moderator: Monia

autor: Kusiaczek » 01 lipca 2015, 19:13

Hej, razem z koleżanką wybieramy się w naszą pierwszą autostopową podróż :) Potrzebujemy wskazówek dotyczących trasy, gdzie najlepiej zacząć łapać stopa? Czy kierować się bezpośrednio nad Solinę czy lepiej na miasta będące na trasie?? Będziemy wdzięczne za każdą pomoc :)
Kusiaczek
Random

autor: Matleeena » 22 lipca 2015, 00:42

Nie wiem czy już nie za późno lecz spróbuje,może jeszcze nie wyruszyłyście :D Z doświadczenia wiem,że szybciej złapie się stopa mając karteczkę z napisem miasta które nie jest gdzieś mega daleko,wtedy i Ci ludzie wiedzą czego od nich chcecie i też można dodatkowo poznać większą liczbę osób :D Obowiązkowo w miarę szczegółowa mapa po pierwsze świadomość gdzie się aktualnie znajdujecie po drugie zaznaczajcie sobie miejsca w których macie przesiadki jako,że to wasza 1 podróż będzie miła pamiątka ! :D

P.S Jeśli ktoś pokazuje wam palcem w dól oznacza to,że jest stąd bądz jedzie gdzieś bardzo blisko i z chęcią by was zabrał ale nie ma to sensu :D Mówie bo przy mojej pierwszej podróży chwile musiałyśmy się zastanowic z koleżanką o co im chodzi :D
"W poszukiwaniu szczęścia"
Awatar użytkownika
Matleeena
Random

Wróć do Polska