• Nowe posty
  • Posty bez odpowiedzi
  • Kto jest online
  • Nie ma użytkowników w trybie online :: 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 0 gości (wg danych z ostatnich 5 minut)
  • Najwięcej użytkowników (921) było online 18 lutego 2017, 10:31
  • Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości

Bezpieczeństwo w 2016

Moderator: mushek

autor: awetraveller » 28 marca 2016, 14:25

Mam pytanie o bezpieczeństwo stopa teraz - tj. w 2016 roku. Jak wiadomo do Europy przybyło trochę imigrantów z Bliskiego Wschodu - odkąd pojawili się doszło już do paru zamachów (jak wszyscy wiemy), w związku z czym pytam jak bezpiecznie może być podróżując autostopem - uwzględniając wątek wspomnianych imigrantów - czy ma ktoś informacje z różnych części Europy o np. ilości takich osób - konkretnie interesuje mnie południe (ale nie tylko) Hiszpanii, Francja, może Włochy, Portugalia. Planuję wybrać się w taką podróż dopiero w wakacje, ale już teraz chciałbym się dowiedzieć jak wygląda sytuacja - zapewne w wakacje będzie inaczej (gorzej/lepiej, jakkolwiek). Z góry dziękuję za odpowiedź.
awetraveller
Random

autor: kluska666 » 29 marca 2016, 14:34

Sam jestem ciekaw... Ktoś coś?

Wydaje mi się, że Ci najgorsi "imigranci" powędrowali dalej - na północ. Z resztą widać gdzie są zamachy. Reszta została pewnie w obozach. Jeżeli byśmy unikali tych miejsc to chyba się nic nie stanie.

PS Skoro z buta szli to raczej nie będą nas zabierać na stopa :D
kluska666
Random

Wróć do Wyjazdy